Главная arrow Полезные советы arrow Переваги тканинних ролетів


Переваги тканинних ролетів

Все, напевно, пам'ятають той період, коли в моду увійшли вертикальні жалюзі. В той моменту, здавалося, що це найзручніше і якісний винахід серед всіх засобів захисту приміщення від попадання сонячних променів. Вони досить прості, зручні в застосуванні, а також легкі в установці і не вимагають ніяких складнощів.

Переваги тканинних ролетів

При виборі рулонних ролет варто брати до уваги той факт, що вони встановлюються на раму вікна, тоді як звичайні моделі штор частіше можна зустріти у віконному отворі. Які плюси має дане розташування? Перше і мабуть одне з найважливіших - це наявність вільного підвіконня, який можна використовувати на свій власний розсуд - ставити квіти або залишати вільним. Другий варіант також є досить актуальним особливо в кімнатах маленького розміру. Доречi прибрати ролети можно на сайтi https://winstore.com.ua/rolety/

Другою перевагою даного розташування є вільний доступ до стулки вашого вікна. Навіть при відритих вікнах ролети висят по склу та при цьому менше брудняться і не деформуються.

Пам'ятайте про те, що для кожної кімнати необхідно підбирати свій тип тканини для ролет. Вони можуть бути прозорими, напівпрозорими, затемнює або взагалі повністю не пропускають світло. У виборі правильного типу вам допоможуть фахівці магазину. Однак, виходити необхідно, в першу чергу, звичайно від розташування ваших вікон. Якщо вони виходять на північ немає необхідності вести мовлення на них додатковий захист у вигляді щільних ролет. А ось для південної сторони такий варіант вельми актуальне.

Ще одним додатковим параметром ролет є тип механізму. Він може бути відкритим і закритим. Багато хто віддає перевагу саме закритого типу, це забезпечує захист від попадання пилу на вакуум. До того ж він більш компактний. Звичайно, за нього доведеться віддати і трохи більшу суму грошей, в середньому вище на 40%.

Дуже важливо віддавати перевагу якісним тканинам і механізмам. Адже саме ці параметри є основою довговічності ваших майбутніх ролет. Сьогодні існують спеціальні тканини, які не притягають пил. Вони відмінно підійдуть для тканинних ролет. Рекомендуємо зупинити свій вибір саме на них.