Главная arrow Полезные советы arrow Установка і монтаж кондиціонерів: все робимо правильно


Установка і монтаж кондиціонерів: все робимо правильно

кондиціонери ЛьвівЯкісний і правильний монтаж кондиціонерів забезпечить лише команда професіоналів, що використовують для установки професійний інструмент.


Підкреслимо: монтаж кондиціонерів обов'язково повинен бути якісним - за статистикою компаній з продажу кліматичного обладнання, причина 70% поломок - помилки установки. Пристрій складний - ціна ремонту висока. Занадто дешевий монтаж не окупається. Особливо якщо монтаж терміновий. До того ж, покупка «кондиціонер + установка кондиціонера» в нашій компанії надає замовнику безкоштовну доставку кондиціонерів у Львові та за його межі.
Монтаж кондиціонерів важливий і тим, що зовнішній вигляд приміщення, де планується кондиціонування, і той факт, чи буде можливий швидкий демонтаж агрегату, визначається вибором кондиціонера і варіантами установки.

 

Види і установка кондиціонерів:

  • Кондиціонер спліт (побутовий, найбільш поширений у Львові, ціна на пристрій - невисока). Потрібен монтаж двох блоків. Внутрішній блок підлягає установці на стіні квартири або офісу. А зовнішнє обладнання встановлюють на стіні споруди. Стандартний монтаж кондиціонера припускає, що міжблочні комунікації прокладаються в декоративному коробі з установкою на стіні. При ремонті можна зробити монтаж комунікацій усередині стіни.
  • Канальний кондиціонер (канальна спліт-система). Установка кондиціонера вимагає підвісної стелі для монтажу блоку і монтажу повітроводів (каналів), якими розподіляється охолоджене повітря.
  • Касетний кондиціонер (касетна спліт-система). Монтаж кондиціонера також здійснюють у стелі. Повітря з кондиціонера розподіляється спрямованими потоками.
  • Віконний кондиціонер. Недорогий за ціною і в установці, надійний - завдяки формі моноблок. Монтаж його нескладний. Але установка кондиціонерів крізь скло вікон впливає на дизайн приміщення.
  • Мобільний кондиціонер, або мобільна спліт-система. Хороша альтернатива, якщо монтаж небажаний. Установка кондиціонера мобільного формату додасть ще один сучасний гаджет офісу або кабінету. Монтаж кондиціонера не потрібно, і його можна переміщати по кімнаті. Ціна на такі пристрої - прийнятна, вони користуються великим попитом у жителів Львова.

Вибираючи кондиціонер для установки, важливо врахувати все - і клас, і спосіб установки та відгуки про виробника. Консультуйтеся, читаючи прайс-лист, не покладайтеся на відомі бренди. Наприклад, Samsung в світі контролю клімату зовсім не фаворит, і ціна не завжди означає якість.
Консультанти інтернет магазину «Коала» (Львів) нададуть повну інформацію про можливості установки кондиціонерів, а професійний монтаж кондиціонера здійснить наша спеціалізована бригада. Звертайтеся!